Pojedinačno studentsko šahovsko prvenstvo “EKONOMIJA OPEN 2016”

728

Centar za unapređenje i razvoj šaha “Gambit” iz Banjaluke, organizuje šestu godinu za redom šahovsku manifestaciju za studente svih Univerziteta i fakulteta u Banjaluci koja je posvećena proslavi dana Ekonomskog fakulteta.

Ove godine Ekonomski fakultet proslavlja 41 godinu postojanja i izuzetno uspješnog rada, a tim povodom će biti organizovano Pojedinačno studentsko šahovsko prvenstvo “EKONOMIJA OPEN 2016”.

ekonomija fotka

Takmičenje je otvorenog karaktera na kojem može nastupiti student bilo kojeg Univerziteta/fakulteta u Banjaluci upisani na osnovne, master ili doktorske studije fakulteta u našem gradu.
Šahovska manifestacija će biti održana 05. februara 2016. godine (petak) u terminu od 8.30-14 časova na Ekonomskom fakultetu (sala br. 5 II sprat).

Prijave su moguće do 04.02.2016. godine do 18h na telefon organizatora 065/961-971 (viber & sms).
Parovanje takmičara će biti kompjutersko sa programom Swiss-Manager i kompletnim rezultatima na sajtu www.chess-results.com. Organizator je za tri najuspješnija takmičara obezbijedio medalje i diplome, a šahovske knjige i zahvalnice za učešće će dobiti svi učesnici.

Pokrovitelj ove šahovske manifestacije je Ekonomski fakultet a sponzori su: ZU Stomatološka ambulanta “DR SRDIĆ” i Nova banka A.D. Banja Luka.

Naši medijski saradnici su: Radio Televizija Republike Srpske, BEL Televizija, ELTA HD Televizija kao i portali www.srpskacafe.com i www.banjaluka.com .

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon 065/961-971 – Nemanja Šipka Predsjednik “Gambit-a”.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA