Legendarna Majda ostala nepokretna

982

Majda Aranutović, velika obožavateljka Zdravka Čolića, imala je moždani udar i poslije toga smještena u Centar za nepokretne osobe u Banjaluci, objavio je Bibi Bejtić na Facebooku.

Bibi Bejtić, koji je tu informaciju i objavio, zamolio je sve dobre ljude, da je ne zaborave, da je pozovu i posjete jer ona to zaista zaslužuje.

– Danas sam bio u komšiluku naše sugrađanke Majde Arnautović,Banjalučanima poznata, a išire zbog veliki smpatija prema koncertima naših pjevača, a posebno Zdravka Čilića. Naša Majda je imala moždani napad. Bila je u bolnici desetak dana i prije par dana je smještena u Centar za nepokretne osobe.

Nažalost ostala je nepokretna”, napisao je Bejtić.

O njenoj ljubavi prema Čolinom liku i djelu svjedoči činjenica da je njeno ime zavedeno među oko 700 imena njegovih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova Zdravka Čolića.

Tamo je upisano: Majda Arnautović, rođena 4. maja 1956. godine. Prebivalište – Banjaluka, zanimanje krojačica, omiljene pjesme: „Jedina”, „Maslinasto zelena”, „Kad bi moja bila”. I riječi: „Volim ga najviše na svijetu, a i on mene voli najviše”.

Zdravko Čolić bio i ostao njen najdraži pjevač i prva ljubav, iako lično poznaje mnoge estradne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije.

– Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Pojava! Zato ne bih podnijela da ne odem na njegov koncert, kazala je Majda prije par godina za ”Press”.
Ona je tada rekla da nema Čolinog koncerta u Banjaluci i regiji kome nije prisustvovala.

– Bila sam na stotinak njegovih nastupa. Uvek u prvim redovima i može se reći da mi je Zdravko postao prijatelj. Uredno čuvam sve njegove ploče, kasete, kompakt i DVD diskove, slike i postere. Sve njegove pjesme znam od riječi do riječi i svi njegovi albumi su podjednako dobri tvrdiila je Arnautovićeva.

Ona je prije nekoliko godina na stadionu Borca dobila mobilni telefon upravo od Čole.

– I to sa Čolinim brojem. Na- žalost, draga uspomena mi je ukradena u Banjaluci. Nikada mi nije javljeno da li je lopov uhvaćen, ali se i sada nadam da će pronaći telefon… A gradske priče da mi Čola mjesečno šalje 100 evra su laž i besmislica. Međutim, ima istine kada kažu „kome Majda na koncert donese cvijeće, taj je zvjezda – napominje ona.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA