eXposure night with Alexander Kowalski!

968
eXposure night with Alexander Kowalski!

Najveći i najuzbudljiviji eXposure party do sada čeka nas 5. februara, kada u Banjaluku stiže neponovljivi Alexander Kowalski!

eXposure team vas poziva na najveću žurku koju smo organizovali do sadaeXposure night with Alexander Kowalski, koja će biti održana u petak, 5. februara u banjalučkom DKC Incelu.

Legendarni producent i live performer iz Berlina po prvi put u našem gradu pokazaće domaćoj publici zašto se njegovo ime izgovara s posebnim poštovanjem. Kowalski je na scenu stupio sada već davne 1997. godine, a danas iza njega stoji zavidna karijera – solo albumi, singlovi, remiksi s njegovim imenom su vjerovatno neprebrojivi.

Sve je počelo devedesetih, kada je Alexander Kowalski otkrio prva techno izdanja koja su stigla iz Detroita i Njujorka. Očaran tim novim pravcem, Kowalski je uskoro sam počeo da stvara sličnu muziku, a prvi live nastup imao je u kultnom berlinskom klubu “Tresor”. Za istoimenu izdavačku etiketu izdao je i svoju prvu ploču, i to pod pseudonimom DisX3.

Ostalo je istorija – o njegovoj bogatoj i plodnoj karijeri najbolje govori zavidna diskografija.

“Nakon niza veoma uspješnih žurki koje smo organizovali, odlučili smo da odemo korak dalje i dovedemo u naš grad jednog zaista posebnog čovjeka čiji live setovi nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Sigurni smo da će se njegov nastup svidjeti i onima koji ga slušaju prvi put, kao i onima koji su već vidjeli ovog umjetnika na djelu – kaže organizator Aleksandar Glišić.

Za audio – vizuelnu stranu priče pobrinuće se MPM studio. Ulaznice u pretprodaji koštaju

10 KM,na dan događaja 15 KM, a žurka počinje u 22 časa.

Supported by BECK’S i BURN.

eXpose yourself!

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA