Cvijanović : Vlada opredijeljena za rješavanje problema boraca

558

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je Vlada, kao i uvijek, opredijeljena da u dijalogu traži sistemska rješenja za probleme sa kojom se suočava boračka populacija Srpske.
Tokom sastanka sa predstavnicima Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/, Cvijanovićeva je podsjetila da je Vlada Srpske otvorena da u partnerskom odnosu razgovara i kreira rješenja o pitanju unapređenja položaja boračke populacije u Republici Srpskoj.

Predstavnici BORS-a istakli su opredijeljenost da kroz otvoreni dijalog sa Vladom i institucijama Republike Srpske razgovaraju o njihovom zahtjevu za statusom od posebnog značaja, kao i drugim pitanjima o boračkoj populaciji.

Na sastanku je razgovarano o koracima koji su neophodni za poboljšanje statusa boračke populacije u Republici Srpskoj, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Sastanku su prisustvovali i ministar pravde Anton Kasipović, ministar finansija Zoran Tegeltija i pomoćnik ministra za boračko-invalidsku zaštitu i zaštitu civilnih žrtava rata Duško Milunović.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA