Bivši radnik priznao da je natjeran da blati Matijeviće

758

U video snimku koji je na društvene mreže postavio bivši zaposleni Industrije mesa “Matijević”, navodi se da je napad bio instruiran od strane konkurentskih kompanija, a da je cijela priča otišla dalje nego što je on planirao.

Nakon nedjelju dana kontinuiranih napada koji je započeo Mihajlo Čepi, bivši zaposleni Industrije mesa “Matijević” snimcima u kome je tendenciozno napadnuta kompanija, cijeli slučaj je dobio epilog. Čepi je na društvene mreže postavio video u kome se izvinjava kompaniji “Matijević” i bivšim kolegama. U snimku se navodi da je napad bio instruiran od strane konkurentskih kompanija, a da je cijela priča otišla dalje nego što je on planirao.

– Želio bih da se izvinim prvenstveno radnicima Industrije mesa “Matijević” i porodici “Matijević”. Našao sam se u bezizlaznoj situaciji u koju sam doveden od strane konkurentskih kompanija, koje su me primorale da sve ovo uradim. Svakako nisam očekivao da će moja priča da poprimi ogromne razmjere. Ljudski je griješiti, i ja se izvinjavam, ne ljutite se na mene, na ovo sam bio primoran – rekao je Čepi u posljednjem objavljenom snimku.

Za 25 godina postojanja mesna industrija “Matijević” kao prije svega porodična firma strogo vodi računa o bezbjednosti i kvalitetu svojih proizvoda i o svojim potrošačima. Kao tržišni lider nastaviće da posluje po evropskim standardima koje je potvrdila i vandredna veterinarska inspekcija koja je bila inicirana ovim napadom na kompaniju.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA