Јaja Ture napušta Mančester Siti?

962

Fudbaler Mančester Sitija Јaja Ture napustiće taj klub, rekao je njegov agent za britanski “San”.

– Mislim da će Јaja napustiti Mančester Siti. Nadam se da će prije odlaska sa klubom osvojiti Premijer ligu i sve kupove u kojima učestvuje. Nije pitanje da li ga Pep (Gvardiola) voli ili ne. Znate, to je život – rekao je agent Dimitri Seluk.

Mančester Siti je juče objavio da će sadašnji trener Manuel Pelegrini na kraju sezone napustiti klub, a da je već potpisan trogodišnji ugovor sa Gvardiolom.

Ture je 2010. godine napustio Barselonu nakon što je Gvardiola, tada trener katalonskog kluba, dao prednost Serhiju Busketsu.

– Pep može da pozove Turea i da mu kaže da li računa na njega ili ne. Јaja je osvojio svaki trofej u Engleskoj bez Gvardiole, a hoće li Gvardiola osvajati trofeje bez Јaje? – rekao je Seluk i dodao da Gvardiola nije imao petlju da ostane u Barseloni.

– Mislim da će svako ko ima petlju uvijek biti uz klub. Neće biti tu samo kada je klubu dobro, već i kada je loše – rekao je Seluk.

Italijanski mediji su već počeli da spekulišu o prelasku Turea u Inter i njegovom spajanju sa nekadašnjim trenerom u Mančester Sitiju – Robertom Mančinijem.

Besplatnu aplikaciju portala SrpskaCafe preuzmite ovdje.

NEMA KOMENTARA